Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Snel visgerecht

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr stevige visfilet naar keuze
1 vleestomaat
zout, peper
2 sjalotjes
50 gr boter
1 glas droge witte wijn
1 bekertje crème fraîche
bieslook

Bereiden

Snijd de visfilet in reepjes.
Ontvel de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
Snipper de sjalotjes.
Bestrooi de reepjes vis met zout en peper.
Verhit de boter, voeg de visreepjes toe en roerbak ze op hoog
vuur 2 minuten.
Doe de sjalotjes en de stukjes tomaat erbij en roerbak
voorzichtig nog steeds op hoog vuur 1 minuut.
Voeg dan de witte wijn en de crème fraîche toe en
roer die er voorzichtig door om de vis niet te
beschadigen.
Breng het mengsel op hoog vuur aan de kook en laat het 1
minuut doorkoken.
Serveer het gerecht direct op warme borden, bestrooid met
fijngeknipte bieslook.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Venus mosselen
Gevulde gegratineerde pannenkoekjes
Ikan pangang(geroosterde makreel)
Zalmtartaar met avocado (Feestrecept)
Mousse van kreeft á la Chartreuse

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes